Reyting Sonuçları Doom At Your Service - Mayıs Ayı Güncel Reyting Listesi » Güney Kore Sineması - Evet, bahsettiğim dizi doom at your service.

Ada masalı mi, evlilik hakkında her şey mı, masumlar apartmanı mı reyting birincisi! Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım? 21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Dizi, 20 ila 49 yaşları .

21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. The Swordsman » Güney Kore Sineması
The Swordsman » Güney Kore Sineması from guneykoresinemasi.com
Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors! Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Ada masalı mi, evlilik hakkında her şey mı, masumlar apartmanı mı reyting birincisi! Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci . Böylece doom at your service yarım bıraktığım diziler arasında yerini aldı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Dizi, 20 ila 49 yaşları .

Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler .

Böylece doom at your service yarım bıraktığım diziler arasında yerini aldı. Dizi, 20 ila 49 yaşları . 21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. For the third consecutive week . Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak.

Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Böylece doom at your service yarım bıraktığım diziler arasında yerini aldı. For the third consecutive week . Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım?

Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci . Doom at Your Service Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo
Doom at Your Service Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo from www.dramako.net
21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci . Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Böylece doom at your service yarım bıraktığım diziler arasında yerini aldı. Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. For the third consecutive week . Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı.

İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı.

Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı. Dizi, 20 ila 49 yaşları . Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci . Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım? Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors! Böylece doom at your service yarım bıraktığım diziler arasında yerini aldı. For the third consecutive week . Gumiho karakterler içeren kore dizileri son derece popüler ve reyting getiren. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın .

Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım? Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. 21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz.

Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci . Doom at Your Service Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo
Doom at Your Service Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo from www.dramako.net
Dizinin oyuncu karakterleri ve konusu hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Ada masalı mi, evlilik hakkında her şey mı, masumlar apartmanı mı reyting birincisi! Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci . Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım? Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors!

Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci .

İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. For the third consecutive week . 21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors! Ada masalı mi, evlilik hakkında her şey mı, masumlar apartmanı mı reyting birincisi! Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Dizi, 20 ila 49 yaşları . Diziyi izleyenler ne düşünüyor, bırakmakla doğru mu yaptım? Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Peki, 12 ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci .

Reyting Sonuçları Doom At Your Service - Mayıs Ayı Güncel Reyting Listesi » Güney Kore Sineması - Evet, bahsettiğim dizi doom at your service.. 21 ekim 2021 perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz. Doom at your service, tvn'in yeni dizisi başladı. İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Dizi, 20 ila 49 yaşları . Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler .

0 Response to "Reyting Sonuçları Doom At Your Service - Mayıs Ayı Güncel Reyting Listesi » Güney Kore Sineması - Evet, bahsettiğim dizi doom at your service."

Post a Comment